Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow На Сумщині СБУ блокувала контрабанду товарів з РФ на майже три мільйони гривень
На Сумщині СБУ блокувала контрабанду товарів з РФ на майже три мільйони гривень Печать
Автор Админ   
06.03.2019 г.
Співробітники Служби безпеки України блокували контрабандне переміщення товарів з РФ на територію нашої держави.

Оперативники спецслужби встановили, що працівники Сумської митниці Державної фіскальної служби налагодили механізм незаконного переправлення в Україну товарів широкого вжитку, а також тютюнових виробів. Контрабандну продукцію ділки доправляли залізничним транспортом міжнародного сполучення.

Під час проведення санкціонованих слідчих дій правоохоронці вилучили на митному посту «Конотоп» в одному з поїздів чергову партію «вантажу», частина якого знаходилась у вагонах у якості багажу пасажирів, а інша була прихована у конструктивних порожнинах вагонів.

Виявлені предмети направлені на експертизу.

За попередніми висновками сума виявленого контрабандного товару становить майже три мільйони гривень.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, зокрема посадовців ДФС, причетних до протиправної діяльності.

Спецоперація проводилась спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Київ,  під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

 

Прес-група УСБУ в Сумській області

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg