Головна
Про надання житлової субсидії у готівковій формі Печать
Автор Админ   
20.02.2019 г.
Управління соціального захисту населення пояснює, що з березня 2019 року одержувачам субсидії будуть виплачуватись «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги відповідно до рішення, прийнятого Кабінетом Міністрів України 06.02.2019.

Отже, всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року, у квітні за спожиті послуги у березні, у травні – за квітневу комуналку.

Кожному одержувачу субсидії, якому субсидію призначено з 2018 року, у березні Укрпошта доставить повідомлення про те, скільки і яким чином надійде коштів субсидії від Уряду для оплати комуналки.

Субсидія буде перерахована таким чином: пенсіонерам виплатить Пенсійний фонд одночасно з пенсією, всім іншим - грошовим переказом через державний Ощадбанк. Пенсіонери, які отримають пенсійні виплати через інші банки, відповідно зможуть зняти свою субсидію безпосередньо у банкоматі цього банку.

Тим, у кого немає пенсійної картки, субсидію разом з пенсією доставить Укрпошта. Для отримання грошового переказу необхідно буде звернутися до найближчого відділення Ощадбанку і надати паспорт та ідентифікаційний код.