Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Про затримання прокурора Сумської місцевої прокуратури
Про затримання прокурора Сумської місцевої прокуратури Печать
Автор Прокуратура Сумської області   
06.02.2019 г.
Керівництво прокуратури Сумської області завжди принципово реагує на порушення правил професійної етики та інші ганебні вчинки, допущені співробітниками органів прокуратури.

Так, протягом останніх двох років прокуратурою Сумської області виявлено та притягнуто до кримінальної відповідальності прокурора Сумської місцевої прокуратури за корупційний злочин та заступника прокурора Сумської області, який шляхом обману та підроблення документа заволодів чужим майном.

У понеділок, 4 лютого 2019 року, працівниками Генінспекції ГПУ, ДБР та ГУ БКОЗ СБУ затримано прокурора Сумської місцевої прокуратури Сумської області, який за пособництва адвоката Ради адвокатів Сумської області вимагав та отримав від обвинуваченого в кримінальному провадженні 3500 доларів США за сприяння у призначенні останньому покарання, не пов'язаного з реальним позбавленням волі.

У зв'язку з вищезазначеним, відповідно до чинного законодавства прокуратурою Сумської області призначено службове розслідування стосовно затриманого, результати якого будуть направлені до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів для притягнення особи до дисциплінарної відповідальності.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg