Головна
ПриватБанк відкрив свої відділення для сумських школярів Печать
Автор Приватбанк   
04.02.2019 г.
ImageЮніорБанк має безліч можливостей та інструментів для підвищення фінансової грамотності і розвитку сумських школярів.

На постійній основі у ПриватБанку проводять навчальні тренінги, екскурсії, квести. Зокрема, в гості в Ільїнське відділення ПриватБанку завітали учні 13 школи м. Суми.

Протягом тижня сертифіковані бізнес-тренери навчали учнів 5-11 класів фінансовій грамотності. У ході екскурсії діти ознайомились з банківськими професіями та дізналися, як працює банк. Школярі самостійно виконували банківські операції в терміналі самообслуговування: поповнювали мобільний телефон, вчились купувати квитки на потяг та отримувати посилки в поштоматі.Не новиною для дітей була і карта Юніора, адже деякі із них вже давно активно нею користуються.

“Ми з радістю зустрічаємо дітей у нашому відділенні, адже сучасна молодь активніше користується інноваційними послугами і готова навчатися новому”, - ділиться враженнями Олена Склярова, керівник Ільїнського відділення Сумської філії ПриватБанку. За її словами, картка Юніора дозволяє школярам не лише навчатись у Бізнес-Школах, брати участь у банківських квестах, а й долучатись до акцій, наприклад, “Вирушайте в подорож до LEGOLAND® у Німеччині”, яка діє до 28 лютого 2019 року. Знайти всю необхідну інформацію та записатися на екскурсію у відділення ПриватБанку можна на офіційному сайті juniorbank.com.ua або за телефоном (095) 123 27 96.