Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Місто розчищають від снігу
Місто розчищають від снігу Печать
Автор ОМР   
13.01.2019 г.
Інспекція з благоустрою продовжує щоденне здійснення рейдів по перевірці утримання об'єктів благоустрою міста у зимовий період

 Основна увага приділяється об'єктам з найбільш інтенсивним пішохідним рухом. Це, насамперед, об'єкти благоустрою центральної частини міста, розташовані по пров. Харківському, пров. Ярославського, пров. Друкарському, вул. Незалежності, вул. Батюка, вул. Армійській, пл. Соборній та пл. Успенській. На постійному контролі тримається стан пішохідної зони та дорожніх під'їздів до загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. 

Постійно перевіряється робота підприємств, які обрані мешканцями, як управителі багатоквартирних житлових будинків, а саме ПП «Жилкомсервіс», ПП «Базис», ПП «СІБ», щодо видалення криги та снігових наметів з прибудинкових та прилеглих територій, видалення снігових утворень та бурульок з дахів багатоповерхівок, своєчасного посипання піщано-сольовою сумішшю пішохідної зони.

За результатами перевірок вказаних підприємств надано до виконання 5 приписів та 11 письмових попереджень. Крім того, проведено опрацювання з  48 підприємствами торгівлі з продажу продовольчих та непродовольчих товарів. За результатами надано 12 приписів та 21 письмове попередження. Виконання тримається на особистому контролі інспекції.

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg