Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow За спричинення ножового поранення після вживання спиртного судитимуть жителя Тростянеччини.
За спричинення ножового поранення після вживання спиртного судитимуть жителя Тростянеччини. Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
28.12.2018 г.
Тростянецьким відділом Охтирської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 58-річного чоловіка М., який наніс удару ножем своєму односельчанину, внаслідок чого останньому заподіяв тяжкі тілесні ушкодження.

За результатами досудового розслідування та висновку судово-медичної експертизи, дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Справа призначена до слухання у Охтирському міськрайонному суді Сумської області.

Нагадуємо, що кримінальне правопорушення сталось на очах у багатьох односельчан 12.07.2018, у вечірній час доби в с. Мащанка Тростянецького району, поблизу місцевого будинку культури, внаслідок непорозуміння та конфліктної ситуації щодо різності поглядів на життя у селі. Спричиненню тяжких тілесних ушкоджень передував конфлікт між місцевими жителями, та варто зазначити, що нанесення односельчанину удару ножем, відбувалося  обвинуваченим М. в тому числі після  вживання міцних спиртних напої, що вкотре підтверджує суспільну небезпечність «п'яної хвацькості».

Тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення грудної клітини з ушкодженням легені спричинено внаслідок одного удару кухонним ножем в спину потерпілому. В результаті протиправних дій обвинуваченого, потерпілий тривалий час перебував на стаціонарному лікуванні хірургічних відділень Тростянецької ЦРЛ та Сумської обласної лікарні. 

 

Прокурор Тростянецького відділу

Охтирської місцевої прокуратури                                                                       А. Кузнецов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg