Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирка виглядатиме святково
Охтирка виглядатиме святково Печать
Автор ОМР   
28.12.2018 г.
ImageВсупереч негоді, що останні дні намагається зіпсувати всім святковий настрій, працівники КП "Благоустрій" продовжують прикрашати центр міста.

Тож у святкові дні місто обов'язково засяє новими гірляндами та світловими ефектами.

Цілодобово тривають роботи з розчищення міста від снігу.  З метою безпеки і зручності пішохідного і транспортного руху в м. Охтирка, в період з 25 по 28 грудня 2018 року було задіяно 6 одиниць техніки КП "Благоустрій" і 8 одиниць додаткової техніки, яка виконує роботи з розчищення території міста від снігу, та  посипання її пісчано-сольовою сумішшю

Для посипання цілодобово доріг та тротуарів використано приблизно 150 м3 піщано-сольової суміші. Роботи виконано  по вулицям, якими рухається маршрутний транспорт. Заходи з ліквідації наслідків хуртовини продовжуються.

Інспекцією з благоустрою Охтирської міської ради проводиться робота серед власників (орендарів, наймачів) приміщень щодо необхідності неухильного дотримання вимог Правил благоустрою території міста Охтирка в частині вимог до санітарного очищення прилеглих територій (по протяжності приміщення до бортового каменю проїжджої частини дороги), а саме: забезпечення безпеки і зручності пішохідного і транспортного руху шляхом прибирання тротуарів, видалення снігу, боротьби з ожеледдю, збивання льодяних бурульок.

ImageImage 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg