Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирська поліція виявила пасажира таксі з маріхуаною
Охтирська поліція виявила пасажира таксі з маріхуаною Печать
Автор ГУНП   
14.12.2018 г.
В Охтирці на стаціонарному блокпосту під час перевірки автомобіля таксі поліцейські виявили пасажира з марихуаною

Автівку «ВАЗ-2107» під керуванням 33-річного чоловіка зупинили правоохоронці, які в цілодобовому режимі несуть службу на стаціонарних та мобільних поліцейських постах. А під час поверхневої перевірки 50-річного пасажира, поліцейські знайшли та вилучили наркотики.

Про це сьогодні повідомляє поліція Сумської області.

В ході превентивних заходів, націлених на забезпечення спокою та підтримання правопорядку в регіоні, працівники поліції, які здійснювали чергування на стаціонарному блокпосту, вирішили зупинити автомобіль таксі для перевірки документів. В салоні машини знаходився пасажир, який помітно нервував. Коли ж його також вирішили перевірити, виявилось, що в шапці чоловіка були два згортки з марихуаною.

«Чоловіку 50-років, який раніше неодноразово мав судимості, в тому числі і за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, - коментує Олег Юрко, т.в.о. начальника Охтирського відділу поліції. - Він пояснив, що наркотичні речовини його, які він зберігав для власного вживання. Наразі вилучене направлене на експертне дослідження за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення».

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту». Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. А правоохоронці ще раз наголошують: в області тривають заходи для забезпечення правопорядку і недопущення порушень публічної безпеки. Тож, закликають водіїв та пасажирів й наділі з розумінням поставитись до цих заходів, і сприяти працівникам поліції у виконанні їх службових обов‘язків.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg