Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Відсвяткувати сімейне свято можна в РАЦС
Відсвяткувати сімейне свято можна в РАЦС Печать
Автор ОМР   
10.12.2018 г.
Охтирським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану започатковано проведення нових сімейних урочистостей для всіх бажаючих. 

З метою зміцнення інституту сім'ї, популяризації проведення обрядів, річниць та ювілейних весіль, Охтирським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану започатковано проведення нових сімейних урочистостей для всіх бажаючих.

Річниця весілля - це день, коли в черговий раз надається можливість привітати подружжя, які протягом багатьох років змогли зберегти своє кохання.

До Охтирського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану завітали Микола та Катерина, щоб відзначити 26-у річницю свого весілля, символом його є міцний камінь нефрит, що символізує надійність і довголіття стосунків між подружжям.

Відновити спогади, які відчували батьки у день народження сім'ї, - такий подарунок зробили для них їхні діти та онуки. Як і 26 років тому урочисто лунав марш Мендельсона, обручки дідуся та бабусі тримали онуки Аріна та Поліна, а щоб шлюб був ще міцнішим, зв'язали їх руки рушником. Слова любові і вірності, теплі привітання та побажання звучали знову і знову. Радість і щастя не стримували ні гості, ні наречені. У цей святковий день подружжя наповнювали такі емоції, як і у день зеленого весілля.

Нові послуги, запроваджені Міністерством юстиції України, зміцнюють родинні зв'язки і допомагають підтримувати традиції нашого народу.

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg