Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці виявили метанову заправку, що працювала з низкою порушень
В Охтирці виявили метанову заправку, що працювала з низкою порушень Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
27.11.2018 г.
Охтирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ведення суб'єктом господарської діяльності роздрібної торгівлі нафтопродуктами та газом для автотранспорту на території м. Охтирка та Охтирського району без відповідних довільних документів.

Як повідомила керівник Охтирської місцевої прокуратури Юлія Слабунова, в рамках кримінального провадження у понеділок, 26 листопада 2018 року, прокуратурою спільно з Тростянецьким відділенням Охтирського відділу поліції, представниками Управління Держпраці в Сумській області та Охтирського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Сумській області проведено санкціонований обшук на одному з підприємств, зареєстрованому в Харківській області.

Під час вказаної слідчої дії виявлено та вилучено відповідне обладнання для наповнення газом метан, яке складається із 10 шароподібних ємностей об'ємом 2120 нормальних метрів кубічних, а також документи первинного бухгалтерського обліку. Будь-які дозвільні документи, необхідні для ведення законної господарської діяльності, зокрема дозвіл на виконання робіт з підвищеною небезпекою, на підприємстві відсутні.
Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Досудове слідство за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України триває.

Прес-служба прокуратури області

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg