Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Сумчанам пропонують скористатися “Соціальним кабінетом” від ПриватБанку
Сумчанам пропонують скористатися “Соціальним кабінетом” від ПриватБанку Печать
Автор Тетяна Бур   
23.11.2018 г.
ImageДізнатись умови та способи перерахування пенсійних виплат, отримати інформацію щодо необхідних документів та розрахувати можливий розмір майбутньої пенсії, а також з'ясувати інформацію щодо нарахування та розміру субсидії за власними даними, сумчани можуть не виходячи з дому в “Соціальному кабінеті” від ПриватБанку.

“Послуга “Соціальний кабінет” - зручна підказка щодо розрахунків розміру соціальних виплат та документального їх оформлення, - розповідають у прес-службі ПриватБанку в Сумській області. - Послуга реалізована в “Приват24” і є надзвичайно зручним соціальним інструментом. За заданими власними даними сумчани швидко можуть отримати інформацію про перерахунок пенсії та її розмір, а пільгові категорії населення - дізнатися інформацію щодо субсидії та оформити заяву на виплату соціальної допомоги. Кожен працюючий громадянин, у кого є не менше 60 місяців страхового стажу з 2000 року, може скористатися калькулятором та розрахувати попередню суму пенсійних виплат”.

Ще однією підказкою “Соціального кабінету” є можливість отримати інформацію про порядок оформлення допомоги при народженні дитини, уточнити перелік необхідних документів для призначення та отримання виплат. Також функціонал охоплює питання допомоги особам з інвалідністю та особам, які ними опікуються, та розшифровує, якими нормативно-правовими актами регламентується отримання тієї чи іншої пільги.

ПриватБанк є найбільшим банком в Україні. Надалі фінансова установа планує розширювати співпрацю з державними органами в питанні надання найбільш популярних соціальних послуг.

Тетяна Бур, керівник регіонального прес-офісу Сумської філії ПриватБанку

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg