Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Крадуть з гаражів і дач
Крадуть з гаражів і дач Печать
Автор ГУНП   
19.11.2018 г.
Охтирські правоохоронці викрили трьох підозрюваних у скоєнні серії крадіжок з гаражних кооперативів та приміських дач. Детальніше про це розповів начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько:

- Нещодавно нам вдалося затримати трьох місцевих жителів, які здійснили п'ять епізодів крадіжок. Двоє злочинців вже мали судимість. Зловмисники проникали до гаражів через дах та викрадали електроінструменти, акумулятори, автомагнітоли, шини та інші речі, які становили хоч якусь цінність. В ході слідства, яке здійснював детектив, старший лейтенант Павло Притака, була встановлена причетність затриманих й до крадіжок з дачних будинків в с. Пристань, під час яких зловмисники поцупили 400 кг меду, комп'ютер та електроінструменти. Частину меду крадії збули в Полтаві, іншу половину залишили до кращих часів. За скоєне крадіям загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Одночасно в поліції повідомляють, що в Охтирці за поточний рік значно зменшилася кількість квартирних крадіжок, а в порівняні з 2015 роком кількість фактів проникнення до чужих домоволодінь знизилася в чотири рази. Але для впевненості у збереженні майна варто звернутися до управління поліції охорони. «На мою думку, даний спосіб збереження майнових цінностей є найбільш оптимальним», - радить Руслан Кладько.

За інформацією керівника структурного підрозділу батальйону Управління поліції охорони Бориса Аніщенка, в 2018 році було здійснено три спроби крадіжок з охтирських приміщень, господарі яких віддали перевагу співпраці з представниками служби державної охорони. Проте завдяки злагодженим та оперативним діям у вищезазначених спробах кражідок фактів злочину вдалося уникнути. Повідомляється, що встановлення охоронної сигналізації коштує 6,5 тис. грн., а щомісячні платежі за надання охоронних послуг складають від 200 грн.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg