Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Відтепер Сумщину обслуговують три оновлені сервісні центри МВС
Відтепер Сумщину обслуговують три оновлені сервісні центри МВС Печать
Автор Редактор   
06.10.2018 г.
4 жовтня на Сумщині презентували сервісний центр МВС нового зразка за адресою:
м. Охтирка, вул. Київська, 164В.

Оновлений сервісний центр МВС презентовано за участю голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочко та керівництва регіонального сервісного центру МВС в Сумській області.

У новому центрі можна швидко та комфортно замінити чи отримати посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати авто, отримати довідку про несудимість.

Сервісний центр МВС побудований за принципом прозорого офісу, оформлений в єдиному візуальному стилі, обладнаний такими технічними зручностями як електронна черга, електронний інформаційний бокс, камери відеоспостереження, за якими можна перевірити завантаженість центру онлайн, та термінали для оплати послуг. Також тут є полиця для буккросингу, дитячий куточок, облаштовані паркувальні місця для клієнтів.

Одним із основних напрямів реформи сервісних центрів МВС є діджиталізація послуг: так, вже протягом року довідку про несудимість можна замовити онлайн. Також на сайті Головного сервісного центру МВС є зручна онлайн-інструкція для громадян, які хочуть отримати водійське посвідчення вперше. До кінця 2018 року сервісні центри МВС презентують нові послуги онлайн - зокрема, запровадження персонального  електронного кабінету власника авто.

«Створення комфортних умов для відвідувачів - одне з ключових завдань реформування сервісних центрів МВС, орієнтованих на якісне обслуговування громадян. Цьому сприяють спрощення механізмів надання послуг, та їх якість, а також передбачені додаткові зручності - дитячі куточки, буккросинг-полиці, сучасні інформаційні системи» - зазначив голова Сумської ОДА Микола Клочко.

«Наступний етапом реформи сервісних центрів МВС на Сумщині стане відкриття сервісних центрів МВС в м. Ромни та м. Шостка, де наразі вже ідуть ремонтні роботи», - зазначає  начальник регіонального сервісного центру МВС в Сумській області Василь Ольховик.

Сервісні центри МВС постійно на зв'язку: консультуйтеся за телефоном (0542) 66-88-42 або на офіційній сторінці в Фейсбук. Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на сайті Регіонального сервісного центру МВС Сумській області.

ImageImageImage

ImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg