Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Коли в Охтирці лікарі почнуть працювати по-новому
Коли в Охтирці лікарі почнуть працювати по-новому Печать
Автор ГородА   
24.09.2018 г.
ImageЗа офіційною інформацією, Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги уклав договір з Національною службою здоров'я України. Відтак, кожен з охтирчан, хто підписав декларацію з лікарем первинного рівня, має отримувати гарантований об'єм медичних послуг безкоштовно.

Національна служба здоров'я України 3 серпня завершила прийом заяв у рамках «другої хвилі» укладення договорів із закладами первинної медичної допомоги. Згідно з даними сайту НСЗУ, заяви було отримано від 31 закладу охорони здоров'я Сумщини. Повідомляється, що за цим показником Сумська область знаходиться в трійці лідерів по Україні. 

«Від тепер кожному, хто підписав декларацію з лікарем первинного рівня надання медичної допомоги (дільничним терапевтом/педіатром, лікарем загальної практики-сімейної медицини) в Центрі первинної медико-санітарної допомоги  м. Охтирка отримуватиме об'єм медичних послуг на первинному рівні, за які заплатить держава. На 9.00 годину 14.09.2018 лікарями комунального некомерційного підприємства Охтирської міської ради «Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» з охтирчанами укладено 22360 декларацій, що в середньому на 1 лікаря становить 860 декларацій і становить 46,9% від всього населення міста.

Шановні охтирчани, які ще вагаються з вибором лікаря, аби підписати декларацію саме з тим лікарем якого Ви собі обрали, поспішайте до Центру первинної медико-санітарної допомоги м. Охтирка оскільки вже є сімейні лікарі, які практично набрали оптимальну кількість пацієнтів», - про це повідомляється на офіційному сайті Охтирської міської ради.

Одночасно в соціальних мережах розповсюджують красномовні фото і критичні відгуки про роботу медиків в Охтирці: «Один лікар-педіатр приймає всіх після вихідних - хворих, за довідками, малечу до 1 року, на вакцинацію. Ті, хто не витримали - на вулиці. І знову сварки в черзі». «Це питання виникло давно, але ніхто нічого не робить - ані завідуюча дит.поліклініки, ані влада. Вони з усіма в черзі не стояли і своїх хворих дітей тут не лікували... Ніде немає такого безладу як в Охтирці», - пишуть користувачі про рівень обслуговування у медичному закладі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg