Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Відбулось чергове засідання Громадської ради
Відбулось чергове засідання Громадської ради Печать
Автор Админ   
21.09.2018 г.
ImageНа черговому засіданні Громадської ради 19 вересня було розглянуто цілу низку звернень та питань 

Про стан пасажирських перевезень, санітарний стан транспортних засобів та стан інфраструктури (зупинок) громадського транспорту в місті доповіли представники управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

Окремо було обговорено питання можливого підвищення плати за проїзд. Присутні перевізники надали дані про подорожчання метану з 9-60 грн. до 15-17 грн за м3, зростання мінімальної зарплати, здорожчання запчастин.

В процесі обговорення згадали Тростянець, в якому давно вже плата 5 грн. Нажаль ніхто з присутніх не згадав, як у Тростянці запроваджується облік і контроль пільговиків за допомогою електронної карти, та про закупівлю нових автобусів. 

 Члени Громадської ради дізналися про стан прибирання вулиць та тротуарів міста, фінансування робіт і послуг з прибирання центральних міських вулиць. За результатом отриманої інформації було прийнято рішення про створення комісії в межах Громадського аудиту по перевірці ремонтних робіт зупинок громадського транспорту. 

Окрім питання про стан позашкільної та позакласної роботи в навчальних закладах міста було обговорено питання про закриття 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. Начальник відділу освіти назвав суму недофінансування освіти - 5 млн. грн., але шляхи вирішення проблеми чітко не окреслив. Зазначив, що школи не вирішили питання формування мережі класів.

Підводячи підсумки оздоровлення дітей та підлітків улітку 2018 року члени Громадської ради схвально відгукнулися про проведену роботу з боку міської ради. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg