Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow За непокору поліції засудили рецидивіста до 5 років позбавлення волі
За непокору поліції засудили рецидивіста до 5 років позбавлення волі Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
05.07.2018 г.
Вироком Охтирського міськрайонного суду Сумської області засуджено 33 - річного чоловіка за хуліганство, опір представникові влади та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання службових обов'язків.

Подія сталася влітку 2017 року. Так, неодноразово судимий громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння на літньому майданчику одного із закладів м. Охтирка грубо порушував громадський порядок, нецензурно висловлювався на адресу відпочиваючих та привселюдно оголив свої статеві органи. З метою припинити неправомірні дії хулігана працівники закладу викликали правоохоронців.

Після приїзду на місце події працівників поліції громадянин продовжив свої хуліганські дії та представникам правоохоронних органів довелось його затримати та доставити до відділу поліції. Під час поїздки та перебуваючи у відділі поліції правопорушник завдав декілька ударів поліціянту, в результаті яких останній отримав легкі тілесні ушкодження.

Під час судового розгляду обвинувачений не визнав себе винним у пред'явленому обвинуваченні щодо опору представникові влади та умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, але за принципової позиції прокуратури вину хулігана було повністю доведено.

За інформацією Охтирської місцевої прокуратури 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg