Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Волноваха привітала охтирських військових
Волноваха привітала охтирських військових Печать
Автор Д. Єгорушкін   
02.07.2018 г.
Волноваський творчий центр молоді завітав до військових Охтирщини з привітальною програмою з нагоди Дня Конституції України.

Днями до  Охтирського полку, військовослужбовці якого виконують завдання по захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, аби підтримати дух та підняти бойовий настрій військовослужбовців, із концертною програмою з нагоди Дня Конституції України завітали народний вокальний ансамбль " Gold Art" (хормейстер Ігор Володимирович Подставньов) та вокальний ансамбль "Чудеса" (керівник Вікторія Федорівна Шокера)  Волноваського творчого центру молоді.

Під час урочистих заходів з привітальною промовою з нагоди Дня Конституції України виступили ТВО командира військової частини та голова селищної ради.

З нагоди відзначення Дня Конституції України, за сумлінне виконання службових обов'язків, дотримання військової дисципліни та якісне виконання завдань в складі операції Об'єднаних сил був заохочений особовий склад частини владою командира оперативно-тактичного угруповання та командира військової частини.

Для військових та мешканців села прозвучали музичні номери у виконанні солістів народного вокального ансамблю «Gold Art» . Вони викликали шквал яскравих і незабутніх емоцій в серцях воїнів.

Чимало позитивних емоцій та спогадів викликали жваві композиції, які були виконані дитячим вокальний ансамбль "Чудеса". А вже ж у кожного військового в дома чекають свої діти, які люблять та сумують за батьком.

 Під час концерту кожен колектив  вкладав душу у виступ, а у відповідь отримував бурхливі емоції та оплески вдячних глядачів.

 Учасники концерту зверталися до бійців з привітальними словами, висловлювали віру у перемогу та дякували захисникам за їхню відвагу.

За активну творчу діяльність і виконавчу майстерність вокальні ансамблі був відзначені почесними грамотами  та солодощами від командира військової частини.

По закінченню концерту військові та мешканці села щиро дякували керівництву та артистам Волноваського творчого центру молоді за подароване задоволення та надання заряду позитиву.

ImageImageImage 

ImageImageImage 

ImageImageImage 

ImageImageImage  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg