Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські провели екскурсію підрозділом для школярів
Охтирські поліцейські провели екскурсію підрозділом для школярів Печать
Автор ГУНП   
15.06.2018 г.
ImageВ рамках операції «Літо - 2018», правоохоронці Охтирки запросили у гості школярів.

Для охтирських правоохоронців стало доброю традицією знайомити дітлахів з роботою поліції. Для них поліцейські провели цікаву екскурсію підрозділом, провели профілактичні бесіди на теми підліткової злочинності , нагадали правила безпечної поведінки під час літніх канікул та пояснили Правила дорожнього руху.
Чергова частина, серце і форматор любого підрозділу поліції. Саме звідси розпочалася екскурсія для дітей Охтирським відділом поліції. Анна Анатоліївна, інспектор ювенальної превенції, розповіла підліткам про організацію роботи чергової частини: куди надходить повідомлення та як на них реагують правоохоронці, на чому виїжджають на місце пригоди співробітники поліції та де потім тримають затриманих. 
Екскурсія продовжилась подвір'ям відділу поліції, де підліткам показали транспортні засоби, які потрапили у дорожньо-транспортні пригоди, наглядно демонструючи, що буває у випадках недотримання правил дорожнього руху. Та наряду з цим правоохоронці нагадали хлопцям і дівчатам про правила безпечної поведінки на дорозі, особливо у літній період, наводячи статистику останніх аварій. А також розповіли і про шкідливість вживання тютюну, алкоголю та наркотиків, про злочини, які найчастіше скоюють підлітки та у відношенні них і як запобігти таким ситуаціям. 
Але, як і всі діти, хлопці та дівчата хотіли побачити зброю та спецзасоби, які знаходяться на озброєнні поліцейських, де кожен бажаючий міг примірити на себе захисні шоломи, бронежилети, тощо. А під пильним наглядом поліцейської потримати в руках зброю, та зробити селфі напам'ять. 
Емоційно задоволені цікавою екскурсією, діти подякували правоохоронцям за гостинність та пообіцяли прислухатись до їх порад і бути законослухняними громадянами.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg