Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як ОСББ «Гончаренка 180» готується до наступної зими
Як ОСББ «Гончаренка 180» готується до наступної зими Печать
Автор МВК   
31.05.2018 г.
Осінньо-зимовий період нещодавно закінчився, та добрі господарі заздалегідь готуються до наступного опалювального сезону.

Об'єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку «Гончаренка 180», що знаходиться за адресою вул.. Паркова, 38, яке успішно функціонує з 2016 року, проводить наступні заходи з енергозбереження:

- у всіх п'яти під'їздах дев'ятиповерхового будинку проведено заміну старих дерев'яних вікон на нові сучасні енергозберігаючі;

- у підвальному приміщенні будинку (загальна довжина якого становить близько 110 м) виконано заміну будинкових мереж холодного водопостачання, гарячого водопостачання, замінено циркуляцію гарячого водопостачання та виконано заміну 50% будинкової каналізаційної мережі.

За сприяння міської влади за кошти виділені міським бюджетом надано допомогу ОСББ «Гончаренка 180» у влаштуванні системи бездротового двостороннього зв'язку з диспетчерським пунктом та системою моніторингу технічного стану ліфтових установок. Також на прибудинковій території даного багато квартирного житлового будинку встановлено ігровий майданчик «Малюк», загальна сума допомоги складає понад - 77000 грн.

 Разом з тим, в травні місяці поточного року, завдяки ініціативі правління об'єднання та за підтримки співвласників багатоквартирного будинку завершуються роботи по утепленню цокольної частини будинку, протягом червня місяця заплановано провести заміну дерев'яних вікон на технічному поверсі горища на сучасні металопластикові.

Також, у кожному під'їзді буде проведено заміну других вхідних дверей на металопластикові енергозберігаючі.

ОСББ «Гончаренко 180», яке самостійно функціонує лише три роки, на сьогоднішній день є показовим, так як має гарні напрацювання та показники щодо належного утримання житлового будинку та надання якісних житлово-комунальних послуг.

ImageImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg