Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Музичний батальйон "Help Army" завітав до військових Охтирщини
Музичний батальйон "Help Army" завітав до військових Охтирщини Печать
Автор Админ   
15.05.2018 г.
Днями до Охтирського полку, військовослужбовці якого виконують завдання по захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, аби підтримати дух та підняти бойовий настрій військовослужбовців, із концертною програмою завітав музичний батальйон волонтерської  групи "Help Army" на чолі з Гончаровим Олександром Юхимовичем.

У складі групи були:  співак з Охтирщини - Олександр Кварта, співачка з м.Котельва - Неля Каблучка, ведуча- Анжела Денисенко та водій-асистент Віталій Нікітенко .

Для військових прозвучали українські народні та патріотичні пісні, а також пісні про кохання. Вони навіяли теплі спогади про батьківський дім, рідну матусю, коханих дружин та дівчат, що чекають бійців вдома.  

Чимало позитивних емоцій викликали  жваві композиції, які були майстерно виконані переможцем  музичного проекту «Україна має талант» Олександром Квартою.

 Під час цієї мистецької зустрічі кожен виконавець  вкладав душу у виступ, а у відповідь отримував бурхливі емоції та оплески вдячних глядачів.

Учасники концерту зверталися до бійців, висловлювали віру у перемогу та відвагу захисників.

По закінченню концерту військові щиро дякували артистам за подароване задоволення та заряд позитиву.

ImageImageImage

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg