Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Адресна правова допомога на Охтирщині
Адресна правова допомога на Охтирщині Печать
Автор Охтирський міськрайонний відділ державної виконавчої служби   
14.05.2018 г.
В рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» фахівці юстиції Сумщини навідуються в гості до тих, кому необхідна правова допомога, добре слово і підтримка.

Про порядок отримання аліментів, тонкощі оренди землі та процедуру стягнення боргу - ці та інші питання цікавили жителів Пологівської та Бакирівської сільських рад, що на Охтирщині.

Саме там надавали консультації фахівці юстиції Сумщини та Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Мешканка села Бакирівка звернулась та отримала роз'яснення з питання незаконного використання земельних ділянок жителів села. Як з'ясували фахівці юстиції, попередній орендар зареєстрував договори оренди без згоди власників. Для врегулювання питання громадянці було надано вичерпну консультацію та рекомендовано звернутися до суду та правоохоронних органів за захистом порушених прав.

Приїзд фахівців-правників, навіть, у найвіддаленіші населені пункти області завжди отримує схвальні відгуки від мешканців та керівників громад.

Відкрите спілкування без зайвого офіціозу сприяє не лише вирішенню хвилюючих правових питань для громадян, а й поверненню довіри українців до державних службовців, права і закону.

Юстиція - відкрита для людей!

Плідною та інформативною видалась зустріч з пацієнтами Охтирського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, яких цікавили питання видачі свідоцтва про народження повторно, порядок виплат «дітям війни» та отримання спадщини.

В поважному віці громадяни з особливим трепетом ставляться до людяності, будь-якої, навіть, найменшої допомоги та співчуття, тому з щирою вдячністю приймали гостей-правників.

Більше інформації про проект «Я МАЮ ПРАВО!» на сайті http://pravo.minjust.gov.ua/.

ImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg