Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У вихованців «Орлятка» відтепер нова спортзона
У вихованців «Орлятка» відтепер нова спортзона Печать
Автор городА   
02.05.2018 г.
Дітки, які відвідують групу санаторного типу в дошкільному навчальному закладі «Орлятко», матимуть більше можливостей для занять фізкультурою. На благодійних засадах садочок отримав спортивний модуль - спеціальний комплекс для рухавок і фізичних вправ, виготовлений з відповідних для малечі матеріалів - яскраві мати, лабіринт-тунель, конструктор.

У ДНЗ «Орлятко», на даний час санаторну групу відвідують чотирнадцять вихованців, з появою спортивного модуля заняття фізичними вправами для них стануть більш доступними і цікавими, відповідно оздоровлення - дієвішим. М'який модуль знадобиться для ігор, конструктор, який складається з різноманітних форм і розмірів, дозволить дитині поєднати пізнавальний процес з активністю.

Про те, аби у діток санаторної групи з'явився свій спортивний куточок, у садочку клопоталися давно. Сьогодні колектив, очолюваний Тетяною Валентинівною Харченко, вдячний Андрію Безруку, який представляє Охтирку у Сумської обласній раді та благодійному фонду «МЕЛІОС» за увагу до потреб дітей. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg