Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Аліменти - це спонука турбуватись про дитину
Аліменти - це спонука турбуватись про дитину Печать
Автор Охтирський міськрайонний відділ державної виконавчої служби   
12.04.2018 г.
Примусове стягнення аліментів - це вимушений захід до недобросовісних батьків, які знаходять будь-які причини, аби тільки не утримувати власних дітей.

                Батько-боржник з Конотопщини заборгував донькам Поліні та Марії 35 тисяч аліментів, проте, після вжиття заходів примусового впливу знайшов кошти і сплатив всю суму.

На Охтирщині чоловік швиденько знайшов понад 54 тисячі гривень та погасив заборгованість перед сином, варто лише було спеціалістам юстиції обмежити його у праві виїзду за кордон.

                В місті Суми боржник-аліментник завинив своїй дитині понад 70 тисяч гривень. Після «чарівного стусана» у вигляді постанов про обмеження його у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю, чоловік з'явився на прийом до виконавця та надав чек про погашення ним заборгованості.

                Також, нагадуємо, що на Сумщині розпочав свою роботу регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов'язаних з трудовими правовідносинами.  Лише за минулий тиждень маємо колосальні результати - стягнуто понад 200 тисяч заборгованості.

                Закон - один для всіх!

 

#ЧужихДітейНеБуває #MinJust4U #ЯМП#ЯМАЮПРАВО#СКАЗАНО_ЗРОБЛЕНО

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg