Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчани на порозі чергового підвищення тарифів
Охтирчани на порозі чергового підвищення тарифів Печать
Автор ГородА   
10.04.2018 г.
ImageПостачальник води у помешкання охтирчан, підприємство «Водоторгприлад» має намір підняти ціну на свої послуги. Про це стало відомо за наслідками сесії міської ради, що відбулася в Охтирці у вівторок 3 квітня.

Маючи слово перед депутатами, директор ТОВ «Водоторгприлад» Олексій Шейко звітував про стан виконання договірних умов оренди цілісного майнового комплексу з водопостачання та водовідведення.

Відповідаючи на питання залу, директор підприємства визнав, що підвищення вартості промислової електроенергії, що відбувається в Україні, змушує звертатися до місцевої влади з наміром про перегляд тарифів у бік збільшення. Йдеться про можливе підвищення тарифу на 30-35%.

Ями лататимуть як потепліє

Готові до ямкового ремонту. Запевнив депутатів міської ради директор комунального підприємства «Благоустрій» Анатолій Басов. За словами міського голови Ігоря Алєксєєва, на дорогах окрім нашого струменевого обладнання працюватимуть і підрядні організації. Чекають сприятливих температур і будуть приступати до роботи. 

Вічна тема ринку

Тема комунального ринку постала знову. Депутатський запит про необхідність облаштування ринку для торгівлі продукцією з особистих господарств подав Володимир Чернов. Стихійна торгівля з вулиць Охтирки не зникає, отже, як вважає депутат треба повернутися до ідеї облаштування ринку по Червоноармійській, 1.

Хто читатиме книжку Мегери

Суспільним коштом в Охтирці надрукували книжку місцевого краєзнавця Євгена Мегери «Охтирка в особистостях 1654-2014». Витратили 19250 гривень бюджетних грошей.

Сесія 3 квітня ухвалила рішення про безкоштовну передачу 55 примірників книжки з балансу комунального закладу «Охтирський міський краєзнавчий музей»  - бібліотечній системі - 20  примірників; відділу освіти - 35  примірників. Одночасно ухвалили передати 38 примірників у власність громадян, список яких на даний момент ще не оприлюднили.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg