Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Рада знову й знову танцювати з вами
Рада знову й знову танцювати з вами Печать
Автор ГородА   
07.04.2018 г.
ImageУ позаминулому номері газети була опублікована стаття про мене, а сьогодні я пишу сама...

Донедавна мені ніколи не доводилося бувати в Малій Павлівці, селі, що за 35 км від населеного пункту, де проживаю. А тепер тричі на тиждень я навідуюсь до своїх «малопавлівських спортсменок», прихильниць здорового способу життя, аби вони могли весело, активно, з користю для себе провести час.

Нині заняття фітнесом надзвичайно популярні, існує безліч його напрямків та різновидів. Цим не здивуєш мешканок великих міст. А от жителькам сіл залишається лише мріяти. Але на своєму прикладі в Бугруватому ми довели, що немає нічого неможливого!!!

Тут мої заняття відвідують жінки різного віку, і я дивуюся їхній наполегливості, бажанню. Мені дійсно дуже приємно, що вони довірили роботу над собою саме мені. Але скажу вам чесно, тренування - не лише потреба тіла, на них ми відпочиваємо душею... і від душі танцюємо!!!

Наш, скажімо так, проект - це більше доброчинна робота, благодійна. Тому я щиро вдячна всім, хто доклав зусиль аби наші заняття відбувалися. Також велике спасибі від дівчат, які відвідують тренування, усім, хто долучився до роботи, створив відповідні умови.

Чудово, коли завдяки захопленню у житті з'являються нові друзі та знайомі.

Рада знову й знову танцювати з вами.

Ваша Selena Honcharova

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg