Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Фугувальні ножі для будь-якого деревооброблювального устаткування
Фугувальні ножі для будь-якого деревооброблювального устаткування Печать
ImageЯкість обробки деревини залежить не лише від верстатів. Потрібно своєчасно оновлювати оснащення. Для дорогого обладнання оригінальні запчастини потребують значних витрат. Аби їх знизити, зверніть увагу на фугувальні ножі інтернет-магазину «Трейд-Плюс».

Трохи відомостей про «Трейд-Плюс»

Онлайн портал входить до холдингу «Торговий дім «Павловський», що об'єднує торгівлю, розробку і власне виробництво обладнання, оснасщення і видатних матеріалів для обробки деревини. Спеціалісти добре знаються на галузевих проблемах і можуть запропонувати вигідне рішення і для великого підприємства, і для маленького бізнесу, і для приватного сектору.

Компанія ставить за мету довгострокове співробітництво з кожним покупцем. Тому тут ви насправді побудуєте чесні, прозорі і стабільні комерційні відносини.

Переваги придбання фугувальних ножів в «Трейд-Плюс»:

 

  • В каталозі інтернет-магазину представлено як оригінальне оснащення, так і фугувальні ножі власного виробництва. Тож ви маєте пристойний вибір. Якість власних товарів - чудова, а вартість значно нижча.
  • Взагалі тут ціни нижчі, аніж будь-де. «Трейд-Плюс» - офіційний представник багатьох відомих всьому світові брендів, серед яких італійський CMT. Завдяки цьому з вартості виключено «накрутки» низки посередників. Передбачено персональні знижки.
  • В наявності всі параметри, що можуть знадобитися - довжина 30-1500 мм, різні марки сталі, одностороннє або двостороннє заточення. Компанія підріже фугувальний ніж до вказаних вами розмірів. Отримавши замовлення, ви одразу зможете його встановити на обладнання і продовжити роботу.
  • Кваліфіковані консультації продавців - дійсно цінна допомога. Вони регулярно навчаються на спеціалізованих підприємствах, відвідують семінари виробників, тому добре обізнані і на асортименті, і на сфері його застосування. Їх поради допоможуть знайти баланс між прийнятною якістю і ціною фугувальних ножів.
  • І, звичайно, надається офіційна гарантія.

 

fuguvakniy_nozh_1.png

Доставка і оплата - зручні

Стаціонарні торгові майданчики і склад знаходяться в Києві. Тут працює кур'єрська служба і можливий самостійний вивіз. В інші міста України фугувальні ножі відправлять зручною транспортною компанією. Строки отримання складають 3-5 робочих днів.

Залежно від способу доставки, до сплати приймаються готівка, переказ на банківську карту, накладений платіж, безготівковий розрахунок. «Трейд-Плюс» працює з юридичними особами.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg