Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow В міському парку облаштують альпінарій та скейт-парк
В міському парку облаштують альпінарій та скейт-парк Печать
Автор МВК   
10.03.2018 г.
ImageВідповідно до затверджених заходів Програми економічного та соціального розвитку міста управлінням капбудівництва та ЖКГ продовжується виконання запланованих робіт. 

Як звітують на сайті міськвиконкому, проводяться роботи з розчищення доріг від снігу по всій території міста. 

Виготовляється проектно-кошторисної документації на виконня робіт з капітального ремонту тротуарів по вулицям Перемоги, Батюка та пров. Сумський. Проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт тротуару по вул. Гоголя виготовлена в 2017 році, площа запланованих робіт становить 3617 м2 .

Виготовляється проектно-кошторисна документації по капітальному ремонту внутрішньо будинкових проїздів у багатоповерхових житлових будинках за адресами: вул. Паркова,1, вул. Незалежності,2, вул. Незалежності,21, вул. Київська, 107, пров. Харківський, 14, вул.Ярославського, 1, вул. Ярославського, 3.

Виготовляється проектно-кошторисна документації на капітальний ремонт дорог по  вул. Батюка та вул. 8 Березня. Заключений договір на коригування проектно-кошторисної документації по вул. 8 Березня.

Планується продовження робіт з реконструкція парку по вул.Паркова, згідно проектно-кошторисної документації, також планується виконання робіт з улаштування дренажних озер для ліквідації підтоплення парку грунтовими водами, реконструкції міського парку згідно першої черги, також проектно-кошторисної документації, улаштування альпінарію, скейт-парку, майданчику для спортивно-тренувальних вправ, встановлення малих архітектурних форм та улаштування озеленення, відкритого лотка.

 Заплановано придбання малих архітектурних форм для обмеження руху транспортних засобів на тротуари та пішохідні зони, придбання та встановлення багатофункціональних дитячих  майданчиків за адресами: пров.Харківський,14, вул. Батюка,49.

 Опрацьовується питання щодо заключення договорів з підрядною організаці на виконання експертного обстеження ліфтів, що відпрацювали 25 і більше років за аресами: вул. Паркова, 1, 38, вул. М. Хвильового, 1, вул. Полтавська, 10б. 

Всього планується виконати ремонт 10 одиниць ліфтів.

Продовжуються роботи по капітальному ремонту ліфтів багатоквартирного житлового будинку по вул. Перемоги, 8. За тиждень виконано: заміна лінійки дверей шахти, редуктора дверей кабіни, резинових ущільнювачів кабіни. Ведеться підготовка до малярних робіт. 

Придбано 2 тепло лічильника та встановлені в житлові будинки за адресою: пров. Лісний, 3,4. Планується проведення робіт з переведення системи диспетчерського зв'язку з кабіною ліфта на сучасну багатофункціональну бездротову диспетчерську службу.

Планується виконання поточного ремонту фасадних газопроводів шляхом його фарбування, для запобігання корозії газо,вих труб.

Виготовляється проектно-кошторисна документація по капітальний ремонт даху житлового будинку за адресою  пров.  Харківський,14, капітальний ремонт даху житлового будинку за адресою  пров. Дачний, 4, капітальний ремонт даху житлового будинку за адресою вул. Київська, 92.

Виготовляється проеткно-кошторисна документація по об'єкту «Капітальний ремонт адміністративного приміщення за адресою пл. Успенська, 1.

Заключений договір на розробку проектно-кошторисної документації з ремонту  санвузлів в Охтирській дитячій художній школі ім. Т.Г.Шевченка та капітального ремонт першого поверху  Охтирської дитячої музичної школи ім. П.С.Білинника.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg