Головна
Студенти Сумських вузів мають можливість проходити онлайн-практику в ПриватБанку Печать
Автор ПриватБанк   
27.02.2018 г.
Студенти Сумських вузів мають можливість проходити онлайн-практику в ПриватБанку, не виходячи із дому. Як повідомляє прес-служба Сумської філії ПриватБанку, усі ВУЗи Сумщини підтримали реалізацію проекту "Онлайн-практика" від ПриватБанку, тому що ця програма підвищує рівень фінансової освіти студентів і допомагає випускникам у працевлаштуванні.

Пройти онлайн-практику в ПриватБанку можуть студенти будь-яких українських навчальних закладів. Відвідувати банк при цьому не потрібно. Потрібна тільки наявність Інтернету. Ніхто не обмежує ані кількість виконаних завдань, ані час їх виконання. Теоретична частина складається з 10 модулів, які спрямовані на поглиблене вивчення банківських продуктів. У практичній частині потрібно виконати 10 завдань із закріплення теорії. Тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку.

Після проходження практики видається електронний сертифікат, в якому вказані результати і факт проходження практики. Кращих випускників може чекати перше робоче місце. Зареєструватися для проходження онлайн-практики можна на сайті practice.privatbank.ua

"Проект "Онлайн-практика" від ПриватБанку зацікавив ВУЗи на Сумщині, і сьогодні ми співпрацюємо з усіма вишами. Вузи підписали з нами договори, і тепер їм набагато легше вирішувати питання практики, - розповідає керівник напрямку трудових ресурсів Сумської філії ПриватБанку Лариса Сітковська. - Під час практики відбувається знайомство з банківськими продуктами, технологіями та послугами. На сайті є відео-інструкції по виконанню фінансових операцій, а також список пізнавальних книг - нові знання і навички, напевно, стануть в нагоді тим, хто хоче поліпшити свій фінансовий стан".

Сьогодні в Сумській філії ПриватБанку поєднують роботу і навчання 500 студентів. Відвідали центральний офіс і відділення банку з екскурсіями 1 000 студентів сумських вишів. За останній рік онлайн-практику в ПриватБанку пройшли 3 000 слухачів. Всього онлайн-практику для навчання обрали вже більш ніж 80 000 студентів. На сьогоднішній день ПриватБанк займає перше місце у рейтингу привабливості з працевлаштування для студентів.