Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Професіонал завжди вчиться!
Професіонал завжди вчиться! Печать
Автор Охтирський міськрайонний ВДВС ГТУЮ у Сумській області   
19.02.2018 г.
Широкомасштабними заходами з підвищення кваліфікації державних реєстраторів та працівників фронт-офісів спеціалісти юстиції Сумщини розпочали 2018 рік. Це важливий напрям роботи, адже від рівня знань працівників суб'єктів державної реєстрації залежить якість надання останніми адміністративних послуг населенню.

 З початку року представники 37 суб'єктів державної реєстрації Сумщини, в тому числі, 6 акредитованих суб'єктів, вже пройшли навчання в органах юстиції. Майже 50 державних реєстраторів області отримали кваліфіковані відповіді на проблемні питання, що виникають у сфері їх діяльності.

Перевагою таких заходів є можливість поділитися власним досвідом і отримати компетентні та фахові роз'яснення діючого законодавства від професіоналів у даних галузях, отримати наочні матеріали з актуальних  питань державної реєстрації.

У найближчі дні управлінням юстиції заплановано до проведення ще 2 заходи, спрямовані на підвищення кваліфікації працівників Центрів надання адміністративних послуг та Центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги Сумщини, під час яких буде обговорюватись питання щодо прийняття та видачі працівниками центрів та бюро документів для державної реєстрації громадських об'єднань.

Перша зустріч  відбудеться вже 27 лютого. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0542) 66-19-25.

Заявки на прийняття участі у заході необхідно надсилати на електронну адресу Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script .

Юстиція - команда професіоналів! Знаю! Дію! Захищаю!

#МінЮст #MinJust4U #СКАЗАНО_ЗРОБЛЕНО#КОМАНДА #ПЕРЕМОГА

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg