Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Поліція Охтирки встановлює причини аварії, в якій постраждала жінка-велосипедист
Поліція Охтирки встановлює причини аварії, в якій постраждала жінка-велосипедист Печать
Автор ГУНП   
31.01.2018 г.
Дорожньо-транспортна подія сталась на виїзді з міста Охтирка, на автошляху Лохвиця-Гадяч-Охтирка. 28-річний водій автомобіля "ВАЗ-2109" скоїв наїзд на 60-річну велосипедистку. В результаті аварії літня жінка опинилась в лікарні, а автомобіль, від якого вона постраждала, – на штрафмайданчику поліцейського відділку.

30 січня, близько 17.00, до чергової частини Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, яка сталась за 8 кілометрів від міста Охтирка в напрямку села Чернетчина.На місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

За попередніми даними, 28-річний водій автомобіля ВАЗ-2109, не вибравши безпечної дистанції скоїв наїзд на 60-річну жінку-велосипедиста, яка рухаючись по переду у попутному напрямку, в цей час намагалась об’їхати калюжу на дорозі. В результаті даної події, потерпілу жінку було госпіталізовано до місцевої лікарні, де медики діагностували у неї політравму. Ступінь тяжкості нанесених потерпілій травм лікарі наразі уточнюють.

Винуватця ДТП відразу було перевірено на стан сп’яніння, за результатами якого він виявився тверезим.

«Автомобіль поміщено на штраф майданчик Охтирського відділу поліції. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому», - повідомив Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції.

- Слідчими призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди».

З метою з’ясування всіх обставин даного ДТП поліцейські звертаються до громадян, які могли бути свідками цієї події, звернутись до Охтирського відділу поліції за адресою: вулиця Незалежності 29 або зателефонувати на телефони чергової частини Охтирського ВП:

(05446) 2-33-44, (095) 177-98-20, (067) 542-35-87 або на цілодобову телефонну лінію служби «102».

Поліція вкотре звертається до всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Обираючи швидкість руху вашого транспортного засобу, враховуйте стан дорожнього покриття та погодні умови, аби вчасно зреагувати на зміни в дорожній обстановці та мати час для маневру до повної зупинки автомобіля.

Всім учасникам дорожнього руху радимо уникати різких маневрів на дорозі. І ні за яких обставин не сідайте за кермо в нетверезому стані. Пам’ятайте – дорога помилок не вибачає.

Відділ комунікації поліції Сумської області

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg