Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Хотіли вкрасти акумулятори з вишки
Хотіли вкрасти акумулятори з вишки Печать
Автор ГородА   
22.01.2018 г.
До чергової частини Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення про можливу спробу крадіжки акумуляторних батарей з вишки стільникового зв'язку, розташованої біля одного з сіл району. На місце події був направлений найближчий наряд групи реагування патрульної поліції.

Під'їжджаючи до місця події, правоохоронці помітили автомобіль «ВАЗ-21115», що рухався з підозріло низькою посадкою. Водієм автомобіля виявився 31-річний житель сусідньої області. Разом з ним у машині перебували двоє його земляків 37 та 20 років.
«Оглянувши салон автівки, поліцейські виявили вісім акумуляторних батарей, про які йшлось в повідомленні заявника, - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. - До того ж, всередині легковика знаходились ножиці для різьби по металу, спеціальні ключі й інше знаряддя для від'єднання акумуляторів. На питання поліцейських про походження всіх цих предметів, жоден з трьох присутніх в автомобілі чоловіків, пояснень не надав. Тож, для з'ясування всіх обставин була викликана слідчо-оперативна група».
Вже під час проведення першочергових слідчих дій підозри поліцейських підтвердились - акумуляторні батареї були викрадені з місцевої вишки стільникового зв'язку. За попередніми підрахунками вартість викраденого становить близько 25 тисяч гривень.

Працівники поліції в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» перевіряють всіх трьох чоловіків на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Охтирського та сусідніх районів. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Сумській області.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg