Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Поліцейські вилучили травматичний пістолет з ознаками переробки та набої до різних видів зброї
Поліцейські вилучили травматичний пістолет з ознаками переробки та набої до різних видів зброї Печать
Автор ГУНП   
15.12.2017 г.
ImageТравматичний пістолет з ознаками переробки та 38 набоїв до різних видів зброї нелегально зберігав в себе вдома 52-річний житель одного з сіл Охтирського району. Поліцейські вилучили виявлене озброєння та відкрили кримінальне провадження за їх незаконне зберігання.

Під час планової перевірки власників зареєстрованої зброї, дільничні офіцери поліції завітали до помешкання 52-річного жителя одного з сіл Охтирщини. Поліцейські оглянули сейф, в якому чоловік зберігав дозволену зброю і виявили поряд з нею травматичний пістолет з ознаками переробки. Крім пістолета в сейфі зберігались 29 набоїв до нарізної зброї калібру 5,45 мм та 4 набої травматичної дії калібру 9 мм. Ніяких дозвільних документів на всі ці предмети власник помешкання не мав. Тож «знахідки» правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. А по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів ... без передбаченого законом дозволу» Кримінального кодексу України.

Наразі власнику вилученого нелегального озброєння загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

«Поліція звертається до громадян, які володіють нелегальною зброєю, набоями, вибухівкою чи інші небезпечними для життя та здоров'я предметами, в добровільному порядку здати їх до правоохоронних органів та уникнути в такий спосіб кримінальної відповідальності за їх незаконне зберігання» - коментує начальник Охтирського ВП ГУНП в Сумській області.

Якщо у Вас виникли питання або ж Ви володієте будь-якою корисною інформацією, звертайтеся до працівників поліції або ж працівників дозвільної системи за адресою: м. Охтирка, вул. Жовтнева, 29 та за телефоном 102.

Сектор комунікації ГУНП в Сумській обл.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg