Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новини від депутатів
Новини від депутатів Печать
Автор ГородА   
04.12.2017 г.

Охтирка порозумнішає

Про те, що Охтирка порозумнішає, стало відомо за наслідками сесії міської ради. 27 листопада депутати віднайшли 125 тисяч гривень на участь у програмі «Розумне місто».

Це такий електронний сервіс, онлайн-проект, який за обіцянкою ініціаторів має спростити людям доступ до інформації, якою володіє орган місцевого самоврядування, посилити їхній вплив на місцеву владу, одночасно полегшивши управління. Як воно працює: людина бачить, наприклад, яму на дорозі, фотографує, завантажує на сайт. На сайті всі заявки видно, можна перевірити, як твоя заявка виконується. І таке інше. Отже, хто ще далекий від комп'ютерної грамотності, тому слід поворушитися.

 

В Охтирці з'явиться комунальний ринок

На сайті міської ради вже розміщено проект рішення про заснування в Охтирці комунального ринку. Підприємство планується створити, аби так званий пташиний ринок не повернувся туди, де він колись був. Орендатори земельної ділянки, що по вулиці Танкістів-Кантемирівців, нібито відмовилися від подальшої її експлуатації. Отже, місто може втратити надходження від оренди, але збереже торговий майданчик. Про це стало відомо на сесії міської ради 27 листопада.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg