Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Хто прибере вбиральню?
Хто прибере вбиральню? Печать
Автор ГородА   
27.11.2017 г.
Упорядкування територій і проблеми комунального сектору бентежать охтирчан. Про це свідчить редакційна пошта і зокрема лист Світлани Борисівни, що мешкає по провулку Снайпера. Жінка скаржиться на незручності сусідства з вуличним туалетом - спадком минувшини, та брак контейнерів для сміття. За її словами, влада належно на  проблему мешканців не реагує, саме тому вони й вирішили заговорити про наболіле публічно.

 

Цитуємо лист: «Возле нашего дома по проулку Снайпера, 5/А находится туалет с открытой ямой. Туалет находится рядом с мусорным баком, в летнее время стоит зловонный запах, машина по вывозу мусора подъехать нормально не может, мешает туалет. Мусорный бак один на 4 многоэтажных дома, им пользуются магазин «Стожары», налоговая и частный сектор. Просили поставить еще один контейнер, нам отказали. Обращались к депутату Ивановой С.А. по этому вопросу, так как на депутата были выделены 60000 грн. на благоустройство города, она дала ответ, что туалет нигде не стоит на балансе, и она ничем не может помочь...»

 

Депутат Охтирської міської ради Світлана Анатоліївна Іванова (за якою серед решти закріплено і провулок Снайпера), телефоном повідомила, що ця проблема їй відома і вона працює над її вирішенням. Але справа ця застаріла й непроста, для її детального вивчення потрібен час, бо як відомо, туалетом на який скаржаться одні, продовжують користуватися інші - ще й досі не в кожному будинку є каналізація.

«Ситуація складна, - пояснює депутат, - за два тижні, відколи надійшло  звернення, вирішити її неможливо. На згаданій території межують житлові будинки зі зручностями і без них. Наприклад, 8-ми квартирний будинок не має каналізації. Я опитувала мешканців, спілкувалася з людьми, які стверджують, що цей туалет їм необхідний. Тобто, не можна враз взяти і знести його, треба враховувати інтереси усіх мешканців. Ситуацію ускладнює ще й той факт, що ця споруда не обліковується на балансі управління ЖКГ...».

Депутат висловила обнадійливе припущення, що детально вивчивши обставини, у співпраці зі згаданим управлінням вдасться визначитися щодо названої проблеми якнайшвидше. Щодо ж до використання так званих депутатських коштів, Світлана Іванова говорить, що спрямувала їх на інтереси виборців: «Це дитячий майданчик по Снайпера, 48 на що є позитивні відгуки й вдячність від батьків малечі, та гірка по Снайпера, 5 а».

ImageImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg