Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанка радуватиме телеглядачів у Новорічну ніч
Охтирчанка радуватиме телеглядачів у Новорічну ніч Печать
Автор ГородА   
06.11.2017 г.
Image«Шла Альона по конфети», - цей рядок з її пісні фактично проклав їй дорогу до шоу-бізнесу та великого екрану. Альона Габреліян з села Веселий Гай, що на Охтирщині, простою і водночас щирою піснею про те, як вона любить шоколадні цукерки, підкорила серця суддів «Україна має талант».

Композиторські й поетичні здібності Альони оцінили на Всеукраїнському рівні. Мило всміхалася Слава Фролова, «Конкурентка твоя росте», - підколював Ігор Кондратюк Дзідзьо. Її захоплені очі і щира відкрита посмішка радувала глядачів. Та слава має й зворотню сторону медалі. На жаль, в мережі занадто багато тролів, яких хлібом не годуй - дай когось покритикувати. Дорослим часом важко витримати коментарії, а дитині тим паче. Як не важко і боляче було Альоні та її рідним, але вони витримали і продовжували рухатися до нових вершин. Лише за літній сезон їх колекція нагород значно поповнилася. Альона Габреліян встигла виступити на фестивалі в Одесі, отримати премію «Найталановитіша дитина» в шоу «Талант року» і отримати нагороду з рук відомих виконавців Тамерлана і Альони Омергалієвої, її запрошував в якості гості на Караоке на Майдані Кондратюк, давав уроки вокалу Олександр Пономарьов. А ще вона здійснила тур по Україні, співала на березі моря, перемогла в фестивалі «Боромля» і почала займатися танцями. Її стали запрошувати в ефіри обласних телеканалів і навіть до сусідньої Полтавщини, її пісню транслюють по радіо «Культура».

Але справжнім Новорічним подарунком для її прихильників, так і для самої Альони стане участь у грандіозному шоу «Шлягер року». На одній сцені з зірками боротиметься охтирчанка за звання найкращої пісні року. Альона виконуватиме свою нову пісню «А я - українка, дівчинка з села». Підтримувати її поїдуть вихованці хореографічного відділення Охтирської дитячої музичної школи. Телетрансляцію можна буде дивитися у Новорічну ніч по двох національних каналах. Також Альона Габреліян візьме участь у зйомках новорічного вогнику для музичних телеканалів. Там вона виконає пісню «Снежные кораблики». Мама дівчинки, Людмила, говорить, що фінансово з поїздкою допомогли депутати районної ради, які підтримали талановиту землячку і виділили кошти.

Тож наступний рік ви можете зустріти у компанії Альони і її пісень, щоправда дивитися на неї лише через екран телевізора.

P.S. Через деякі обставини Альоні довелося змінити школу. З початку навчального року вона навчається у Охтирській школі №2. Вчителі й однокласники підтримують свою нову ученицю і подружку. «Діти доброзичливо поставилися до того, що у їхньому класі буде учениця, - каже класний керівник Альони Світлана Іванівна Крига, - Ви знаєте, таке враження, що вона з самого початку була в нашому класі. Дуже швидко адаптувалася, знайшла спільну мову з однолітками. Вона дуже старанна і уважна до найдрібніших деталей. Ще й трудолюбива, треба допомогти прибрати кімнату - будь ласка, ніколи не відмовить. І вчителі відгукуються про неї позитивно».

Доки ми спілкуємося з мамою по телефону, на фоні чути звуки піаніно. Це Альона тренується. І взагалі у неї кожна хвилина за розписом: школа, музична школа, хореографія, англійська мова, німецька мова... каже: «Треба буде вчити французьку - вчитиму й французьку».

Родина мріє також записати диск з Альониними піснями і оформити авторські права на твори. Ба вже і зараз деякі колективи телефонують і просять надати мінусовки й ноти для виконання пісні.

Маленькими кроками йти до мети - це те, що й дорослі не всі витримують. Сильні люди у своїх прагненнях. Підтримайте Альону, не заздріть. Не кожен композитор в 10 років має 23 власних пісні.

Коли верстався номер, стало відомо, що Альона Габреліян стала володаркою Гран-прі Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Осінні зірки - 2017», який проходив на цих вихідних у Києві. Вітаємо з черговою перемогою!

Олена Кущенко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg