Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Обговорювалася зміна тарифу на проїзд у міському транспорті
Обговорювалася зміна тарифу на проїзд у міському транспорті Печать
Автор ОМВК   
03.11.2017 г.
ImageУ засіданні «круглого столу» відкрито обговорили проект рішення виконавчого комітету Охтирської міської ради: «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху» в частині встановлення тарифів на перевезення для маршрутів, які обслуговує  КП «Благоустрій» 
ImageУ засіданні «круглого столу» відкрито обговорили проект рішення виконавчого комітету Охтирської міської ради: «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху» в частині встановлення тарифів на перевезення для маршрутів, які обслуговує КП «Благоустрій».

Проект рішення про встановлення тарифів доводився до відома споживачів послуг у відповідності до процедури, визначеної вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’їднань під час оприлюднення проектів регуляторних актів не надходили.

Під час «круглого столу» не байдужі мешканці, як представники громадськості міста, мали можливість поспілкуватися з директором КП «Благоустрій» Анатолієм Басовим та задати питання щодо розрахунків тарифу економісту підприємства. КП «Благоустрій» підтвердило свій намір підвищити тариф на перевезення з 3-х гривень на 4 гривні хоча розрахунковий тариф по кожному маршруту складав від 6,20 грн. до 7,01 грн.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg