Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейських
Дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейських Печать
Автор ГУНП   
06.10.2017 г.
ImageПричини скоєння ДТП за участю співробітників Охтирського відділу поліції встановить спеціально створена керівництвом ГУНП в Сумській області комісія.

5 жовтня близько першої години ночі в районі міського парку трапилася дорожньо-транспортна пригода. Співробітник поліції, керуючи службовим автомобілем, не впорався з керуванням транспортного засобу та скоїв наїзд на житловий будинок. Відразу на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Охтирського відділу поліції  Русланом Кладько.

Протягом години на місце скоєння ДТП прибула спеціально створена начальником ГУНП області комісія, члени якої вже проводять службову перевірку за вищевказаним фактом. Відразу поліцейський, який керував автомобілем, був перевірений на вміст алкоголю в крові. За результатами аналізу алкоголю в крові не виявлено. Даний співробітник працює в органах поліції близько п'яти років, характеризується позитивно, за час служби дисциплінарних стягнень не мав.

«Поліцейський винний і він буде відповідати за скоєне, а що саме послужило причиною скоєння ДТП буде встановлено в ході службової перевірки, яка, запевняю Вас, буде проведена об'єктивно та неупереджено. Шкода, яка завдана цивільним особам, буде в обов'язковому порядку відшкодована поліцейським», прокоментував начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg