Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Громадська рада: є питання і пропозиції
Громадська рада: є питання і пропозиції Печать
Автор МВК   
18.09.2017 г.
На засіданні Громадської ради керівники структарних підрозділів виконавчого комітету міської ради проінформували представників громадськості про виконання поставлених завдань та здійснення покладених повноважень.

Відповідно до затвердженого порядку денного начальник управління соціального захисту населення Катерина Сідельник розповіла про призначення житлових субсидій та соціальних виплат з урахуванням сукупного доходу сім’ї у 2017 році.

Про здійснення делегованих повноважень з регуляторної політики доповідала начальник управління фінансів та економіки  Наталія Шаркова. 

Була заслухана інформація в.о. начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Наталії Мандрики про стан контролю за використанням цілісних майнових комплексів: з водопостачання, з водовідведення, з вивезення та утилізації ТПВ, по обслуговуванню житлових будинків і прибудинкових територій, що були передані за договорами ПП «СІБ», ПП «Жилкомсервіс», ПП «Базис».

В ході обговорення інформації члени Громадської ради мали змогу поспілкуватися з керівниками підприємств, внести свої пропозиції та з'ясувати питання, що накопичилися. 

За результатом роботи Громадської ради прийнято рішення про взяття до уваги отриманої інформації та підготовки проекту пропозицій, які були висловлені членами Громадської ради до депутатів міської ради. 
 
 
 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg