Головна
Малопавлівці підкорили Сорочинський ярмарок Печать
Автор ГородА   
11.09.2017 г.

ImageСорочинський ярмарок нарощує потужності. Кожного року туди з'їжджаються тисячі туристів. І вже навіть буквальне сприйняття слова ярмарок зникає. Адже це не просто торжище, а й культурно-масове дійство. Учасники художньої самодіяльності з Охтирщини теж стали там постійними учасниками.

Цього року сцену Сорочинців підкорювали колективи з Малої Павлівки. До того ж два дні поспіль. Спочатку гумористичними піснями радував ансамбль «Сусідка», під керівництвом Тетяни Коряк, а наступного дня запалював танцювальний ансамбль «Сузір'я».

Оригінальні виступи малопавлівців не залишилися поза увагою. Так, «Сусідка» вразила всіх акапельним виступом з шумовими інструментами. А старовинні народні костюми настільки привертали увагу, що дехто навіть просив сфотографуватися. Як наслідок, колектив став лауреатом першої премії. За словами директора будинку культури Світлани Лебідь, вражень залишилося море.

ImageА зразковий танцювальний ансамбль «Сузір'я», під керівництвом Оксани Яковенко, зумів відзначитися одразу у двох номінаціях. Колектив отримав два дипломи. Один за участь у фестивалі дитячої творчості «Ярмариночка», а інший - за участь у фестивалі гумористів «Сміємося разом з Гоголем». Їх танок «Диканських Солох» був не тільки технічно відпрацьованим, а й колоритним, веселим і жартівливим. Саме те, що й потрібно для Сорочинського ярмарку.

Успіх, це, звісно, завжди приємно. Але без підтримки тут ніяк. Односельці дівчат не залишилися осторонь. Власним транспортом приїхали на ярмарок, аби повболівати за артистів. Учасники кажуть, що вболівальники з Малої Павлівки були найактивнішими. Вітаємо «Сусідку» та «Сузір'я» з черговими досягненнями.