Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Операція «Зброя та вибухівка»
Операція «Зброя та вибухівка» Печать
Автор Охтирський відділ поліції   
07.09.2017 г.
ImageВідсьогодні Охтирський відділ поліції долучився до всеукраїнської операції щодо протидії незаконному обігу зброї, яка має умовну назву «Зброя та вибухівка»

На всій території України в період з 6 вересня по 6 жовтня 2017 року  поліцейськими будуть проводитися заходи щодо виявлення фактів незаконного обігу зброї.

Основною метою проведення операції є протидія незаконному обігу зброї на території усієї країни, в тому числі припинення її витоку з території проведення антитерористичної операції.

Нелегальна зброя - це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків при поводжені з нею, які останнім часом збільшилися в мирних регіонах країни. Посилені заходи, у першу чергу, спрямовані на те, аби врятувати життя та здоров'я громадян, а також попередити злочини з використанням зброї.

Загалом, з початку 2017 року на території обслуговування Охтирського відділу поліції було вилучено пістолет Шмайзер СПШ та мисливську рушницю ТОЗ 8, а також 4 гранати та понад 80 набоїв.

Поліція звертає увагу громадян, що незаконне зберігання зброї та боєприпасів тягне за собою кримінальну відповідальність, за винятком, коли громадяни добровільно здають її до підрозділів поліції.

«Наша основна ціль - безпека громадян на території усієї країни. Ми посилюємо свою роботу з протидії розповсюдження зброї аби убезпечити кожного українця», - наголосив начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg