Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Операція «Мігрант» набирає обертів
Операція «Мігрант» набирає обертів Печать
Автор Охтирський відділ поліції   
22.08.2017 г.
На території обслуговування Охтирського відділу поліції продовжуються комплексні заходи під умовною назвою «Мігрант», які триватимуть до 31 серпня. Результати роботи свідчать про розуміння працівників поліції даної проблеми.

 З метою зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні співробітниками сектору превенції Охтирського відділу поліції разом із працівниками міграційної служби були проведені ряд заходів щодо перевірки правил перебування на території України іноземців та осіб без громадянства. Так, починаючи з 1 серпня, поліцейськими було перевірено авто- та залізно дорожній вокзали, 3 ринки, 24 приватних помешкань з метою встановлення місця перебування іноземців, які порушують законодавство. Також було зупинено 42 одиниці автотранспорту, яким керували іноземці, та перевірено їхні документи. В результаті даної діяльності співробітниками поліції було складено 1 адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху. Також охтирськими правоохоронцями було складено відносно 6 осіб іншої держави протоколи про адміністративні правопорушення за порушення громадського порядку.

Було виявлено 3 іноземців, котрі перебувають на території нашої держави з порушенням правил такого перебування. У зв'язку з цим до міграційної служби на даних осіб були направлені обґрунтовані звернення щодо прийняття рішення про примусове їх повернення за межі України. За матеріалами співробітників поліції органами ДМС відносно двох осіб було складено адміністративні протоколи за         ст. 203 КУпАП та ст. 205 КУпАП.

«Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, а саме проживання без документів, за недійсними документами, ухилення від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування тягнуть за собою накладення штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян», - коментує начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько        

Співробітники Охтирського відділу поліції звертаються до громадян: «Якщо комусь відомо місце знаходження іноземців, що порушують правила перебування в нашій країні, просимо повідомити за тел. 102 або 2-33-44.»

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg