Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow «Перлина» - цікаве табірне життя
«Перлина» - цікаве табірне життя Печать
Автор ГородА   
03.07.2017 г.
ImageУ таборі «Перлина», який  працював на базі Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 11, відпочило 117 дітей. Табірна зміна, сповнена дитячих радощів, тривала 14 днів.

 

Вихователями у таборі працювали вчителі початкової школи: Клименко Л.М., Ткаченко В.І., Болотна Л.В., Бондаренко А.М., Проскурова І.М., Пушкар К.А., Бардак Л.Ю., психолог Порубай А.М. Вони вміло організовували роботу 4 загонів, зацікавлювали та розвивали творчі здібності учнів, адже це було нашим головним завданням. У таборі «Перлина» панували повага, розуміння, взаємна допомога між дітьми та вихователями.

Кожен день розпочинався зустріччю на ранковій лінійці, де оголошувався план роботи на день. Лінійка продовжувалась ранковою, яка давала дітям заряд бадьорості на цілий день. А дворазове збалансоване харчування надавало сил та енергії.

Невід'ємною частиною табірного життя були різноманітні заходи. Традиційними святами стали: відкриття табору «Зірки, на сцену!», Малі Олімпійські ігри, спортивні свята «Веселі старти» та «Весела гуморина», конкурс «Міс Перлина табору», конкурс «Містер Перлина табору»,  конкурсно-розважальна гра «Солодка парочка», талант - шоу «Х-фактор», свято закриття табору «Прощаємось, але не забуваємо!», квест та флешмоб.

Кожен день був насичений іграми, конкурсами, змаганнями, екскурсіями. Особливо дітям запам'ятався День Творчості, що пройшов під девізом «Ми - креативні діти!». Вихованці табору були активними учасниками конкурсу малюнків «Чарівні долоньки», конкурсу моди «Літній настрій - 2017».

Щоб збагатити та розширити знання учнів про культуру та традиції нашої країни, у День Патріота були проведені конкурс малюнків «Я - патріот своєї країни», конкурс-дефіле в українському народному вбранні, флешмоб «Ми - діти твої, Україно!». На завершення пройшла акція «Серце до серця», де вихованці виготовили сувеніри для воїнів АТО. 

Була організована яскрава екскурсійна поїздка до села Комиші Охтирського району на конезавод ПСП «Комишанське». Ветлікар Герасименко А. А. провела цікаву та змістовну екскурсію, показала, як утримують та вирощують коней, розповіла про історію цього господарства. На завершення представники заводу пригостили дітей солодощами. До речі, коні, вирощені господарством, беруть участь в змаганнях на Київському іподромі та виборюють призові місця. 

Табір «Перлина» активно співпрацював із позашкільними закладами та підприємствами міста, що організовували літній відпочинок учнів: МЦКіД,  краєзнавчий музей, в/ч А-0563, швейна фабрика. Працівники табору висловлюють щиру подяку цим закладам та підприємствам за змістовну програму відпочинку.

А скільки неймовірних вражень принесла поїздка до Полтави! Вихованці відвідали Полтавський музей авіації та космонавтики імені Ю.Кондратюка та  Полтавський аеродром, який надав можливість малечі трішки стати «льотчиками». Працівники табору та вихованці висловлюють щиру подяку музею та аеродрому за змістовну програму. На завершення поїздки на дітей чекав торговельно-розважальний комплекс «Екватор» з дитячим центром розваг «Ігроленд», де діти гарно провели час.

Від щирого серця висловлюємо подяку Пелиху В.В. (ТЦ «Славна»), Потапенку О.І. (магазин «Оптовичок»), Зубку В.І. (директор конезаводу ПСП «Комишанське»), Герасименко А.А. (ветлікар ПСП «Комишанське»), Кириченку М. Г. (депутат міської ради), Горобцю М.М. (голова Охтирської міської організації Радикальної партії О.Ляшка, помічник народного депутата Кириченка О.М.), Новицькому І. А. (активіст, Охтирська міська ГО «Кредитний майдан»), Каменєву В. О. (магазин-сервіс «Гігабайт») за солодкі призи дітям до закриття табірної зміни, а також Камзьолу Ю.Ф. та Скрипнику В.М. за надані транспортні послуги по перевезенню дітей. Велике усім спасибі за допомогу, розуміння та підтримку! Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до дітей і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Табірна зміна закінчилася, але літо продовжується. Бажаємо дітям, щоб пригоди літа дарували їм нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі, гарний настрій, посмішки, здоров'я і здійснення всіх мрій!

В.В.Базарова, начальник пришкільного оздоровчого табору «Перлина
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg