Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Дмитро Бровко. Запам'ятайте це ім'я...
Дмитро Бровко. Запам'ятайте це ім'я... Печать
Автор ГородА   
03.07.2017 г.
ImageЧи доводилось вам відчувати, як змінюється настрій від спілкування з людиною, яка «горить» своєю справою? Така особистість здатна запалити вогонь натхнення та привнести в життя нові барви. Саме такі емоції викликає спілкування з учнем Сумського ВПУ-11, охтирчанином Дмитром БРОВКОМ. Звичайний з виду хлопець, який опановує технічну спеціальність, пише музику...

 

Дмитре, що спонукало тебе зайнятися творчістю?

Я доволі чутливо сприймаю життєві ситуації. Щоб описати емоції, почав писати вірші. Незадовго після цього вирішив, що слів недостатньо, треба додати до них мою ж музику. І ось уже півтора роки, як втілюю задум у реальність.

Доволі дивне поєднання: слюсар з ремонту автомобілів, який пише музику та вірші. Можливо, ти помилився з професією?

Усе, чим займаюсь, мені подобається. Спеціальність, яку зараз отримую, обов'язково знадобиться. У нас прекрасні майстри, які розуміють, про що говорять та що показують. Напевно, мені пощастило мати можливість обирати між справами, які викликають душевну радість, адже безліч людей живуть без особливих орієнтирів. Що стосується мого подальшого життя, то збираюсь присвятити його саме творчості.

А на яких інструментах ти граєш?

Серед моїх планів - освоїти гітару та піаніно. А зараз поле моєї діяльності - електронна музика. Добре, що в XXI столітті є такий широкий простір для дій. Власне, навчаюсь я завдяки відеоурокам на YouTube. Якщо є бажання, можна творити дива.

А куди ти викладаєш свою музику для прослуховування?

Насправді, нікуди, адже зараз у мене творчий період, коли я не думаю ні про заробіток, ні про бажання сподобатись. Мені треба стати якомога кращим, адже, певною мірою, я тільки ступив на музичну дорогу. Зараз мені 17, а до 25 час пролетить дуже швидко. За цей час я навчусь робити те, що треба, те, що буде мені допомагати.
Так, час від часу я ділюсь своєю творчістю, щоб отримати конструктивну критику. Основний слухач, звісно, мама. Зазвичай, моя творчість більше подобається дорослим, ніж одноліткам, які надають перевагу клубній музиці.

Чи дотримуєшся ти певних принципів у своїй роботі?

Терпіти не можу займатися плагіатом. Так, складніше творити нове, але й задоволення більше. Мені подобається експериментувати. Я вважаю, що секрет успіху в наполегливій праці. Тільки з нею можна зберігати запал, який творить дива, адже натхнення може зникнути.
- Власне, чи можемо ми розраховувати на подарунок від тебе у вигляді композиції?

А чому б і ні?!

 

Дмитро справляє враження людини, яка чітко усвідомлює, чому збирається присвятити своє життя. Такий запал рідко спостерігається у дорослих, а для юнаків взагалі рідкісне явище. Це вселяє надію, що уродженець Охтирщини зможе вписати своє ім'я в музичну історію як України, так і, з чим Бог не шуткує, світу. Дмитро Бровко. Запам'ятайте це ім'я про всяк випадок...

 

Владислав РОЗТОРГУЄВ

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg