Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині вшанували пам’ять Володимира Куца
На Сумщині вшанували пам’ять Володимира Куца Печать
Автор Редактор   
18.04.2017 г.
Image11 квітня в селі Олексине Тростянецького району Сумської області відбулись Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного кросу, присвячені пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Володимира Куца.

Організаторами заходу виступили федерація легкої атлетики Сумської області, Тростянецька райдержадміністрація, Сумська обласна ДЮСШ, Сумське обласне відділення НОК України та управління молоді та спорту Сумської ОДА.Крім того, даний захід підтримали приватні особи.

Вже другий рік поспіль місцем проведення даних змагань було обране рідне село прославленого стаєра. Більше того, бігову трасу було прокладено вздовж вулиці, яка названа на його честь, і учасники мали змогу випробувати власні сили безпосередньо поруч із батьківською хатою Володимира Куца.

Приємно відзначити, що серед учасників були відомі й титуловані і діючі атлети, і спортсмени, що продовжують активні зайняття спортом після закінчення професійної кар’єри. Загалом, участь в змаганнях взяли близько 300 спортсменів із Запорізької, Київської, Луганської, Кіровоградської областей, а також спортсмени з міст і районів Сумської області, які на складній трасі виявляли найсильніших і найвитриваліших у шести вікових категоріях серед чоловіків та жінок. До речі, саме на цій трасі 21-22 жовтня відбудеться чемпіонат України з легкоатлетичного кросу.

В організації змагань взяли участь і охтирчани. Директор Охтирського пивзаводу Журвлев К. Забезпечив учасників змагань мінеральною водичкою «Охтирська» та напоями «Живчик». А самим проведенням турніру керував головний суддя змагань, суддя національної категорії, охтирчанин Маслюк Олександр.

Не пасли задніх і вихованці Охтирської ДЮСШ, які вибороли одне перше, три других та два третіх місця. Переможцем змагань серед юніорів став Владислав Масло, друге місце зайняли: Більська Дарія серед наймолодших дівчат, Гущина Владислава серед дівчат 2002-2003 р.н., Канівець Максим серед юнаків 2002-2003 р.н., третє місе вибороли Гнітій Юрій серед наймолодших юнаків та Ширшов Євгеній серед юнаків 2002-2003 р.н.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів у подальших змаганнях.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg