Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Охтирський район активно долучився до акції «Я хочу бачити життя"
Охтирський район активно долучився до акції «Я хочу бачити життя" Печать
Автор РДА   
13.04.2017 г.
ImageОхтирський район активно долучився до щорічної благодійної акції «Серце до серця» «Я хочу бачити життя», з метою закупівлі медичного обладнання для Сумської обласної дитячої клінічної лікарні

Під час проведення благодійної акції «Серце до серця» у загальноосвітніх навчальних закладах району було проведено святкові концерти, благодійні ярмарки домашньої випічки та виробів декоративно-прикладного мистецтва під гаслом «Від щирого серця», в якій узяли активну участь учні району 1-11 класів за участю лідерів учнівського самоврядування і талановитих дітей, у ході яких зібрано кошти в сумі 4820 гривень.

До проведення щорічної благодійної акції «Серце до серця» залучилися селищна та дві сільські дільничні лікарні, шість амбулаторій загальної практики сімейної медицини та 19 фельдшерсько – акушерських та фельдшерських пунктів. Працівниками закладів охорони здоров’я Охтирського району забрано кошти в сумі 1120 гривень.

В ході проведення благодійної акції «Серце до серця» клубними закладами Охтирського району проведено ряд тематично-культурних заходів, серед яких виставки дитячих робіт (декоративно-ужиткові «Твори красу для добра»). В кожному клубному закладі проведено цикл заходів «Я творю для добра», в ході яких було зібрано кошти в сумі 3 000 гривень.

Працівниками Охтирської районної державної адміністрації, Охтирської районної ради, Качанівського газопереробного заводу зібрано кошти у сумі 1170 гривень.

У рамках проведення благодійної акції «Серце до серця» 24-25 березня проведено «Весняний турнір з міні-футболу» серед юнаків 2004-2006 років серед учнів Охтирської районної дитячо-юнацької спортивної школи. 1 квітня на базі загальноосвітньої школи № 5 Охтирської міської ради відбулися змагання з тенісу за участі ВФСТ «Колос» АПК України серед мешканців селищної, сільських рад Охтирського району.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg