Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Прем’єра Народного драмтеатру. Зал аплодував !
Прем’єра Народного драмтеатру. Зал аплодував ! Печать
Автор Редактор   
28.03.2017 г.

26 березня напередодні міжнародного Дня театру Народний драматичний театр  Охтирського РБК представив глядачам виставу за п'єсою Алехандро Касона «Дерева помирають стоячи». 

Про що ж ця вистава?

Двадцять років Бабуся жила очікуванням дива, очікуванням єдиного онука, якому вона присвятила все своє життя. Але коли він, нарешті, приходить, вона виганяє його.

Чому це сталось? Що підштовхнуло її на цей вчинок? Може, короткочасне знайомство з Директором чарівного агентства "добрих справ" і його уявною дружиною? А може, вона зрозуміла просту і одночасно складну істину: близькі люди - це люди, які по-справжньому роблять твоє життя наповненим, а не ті, вигадані створення, які іноді не варті твоєї любові.

Невипадково головним елементом в оформленні вистави «Дерева вмирають стоячи»  стало вікно, в яке заглядає гілка старого палісандру. Це дерево пов'язано з найкращими спогадами Бабусі, а також символ того, що під ударами долі дерева не згинаються. Дерева помирають стоячи.

Постановку здійснив Віталій Трикоз. Це вже друга робота Віталія Трикоза в якості режисера, дебютом в Народному драматичному театрі КЗ «Охтирський РБК» була комедія «Фараони».

Віталій Трикоз продовжив традицію поєднання режисерської роботи з акторською грою. Маурісіо в його виконанні сподобався охтирським глядачам, як і вистава в цілому. Музичне оформлення вистави здійснив Олексій Коваленко.

 

Оплесками нагородили глядачі гру самодіяльних акторів Інни Гончаренко, Валентини Хлєбніковой, Тетяни Анісімової, Марини Підопригори, Валерії Дульської, Олесі Туліки, Юрія Гетьмана, Олександра Коркішка, Івана Ляхова.

Зал Охтирського РБК був заповнений. Згадалось улюблене театралами слово: АНШЛАГ!

В кінці вистави глядачі аплодували стоячи.

ImageImageImageImage 

 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg