Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Вадим Косарєв презентує «Генератор підсвідомості»
Вадим Косарєв презентує «Генератор підсвідомості» Печать
Автор ГородА   
27.03.2017 г.

Нещодавно побачила світ нова збірка поезій молодого українського поета  Вадима Косарєва. «Генератор підсвідомості» - така назва третьої книги віршів.

Вадим Косарєв пройшов непростий шлях особистого та громадського становлення, брав участь у Революції Гідності, захищав східні кордони нашої держави. Тому й не дивно що в цій збірці з'явився новий жанр - воєнна лірика.

До книги увійшли 120 творів, створені протягом 5 років. В них дуже просто, щиро і відверто розкриваються найсильніші почуття поета: кохання, особисті переживання, мужність і патріотизм, любов до матері і батьківщини і враження від перебування на фронті, на рубежах окупованого Донбасу.

Спочатку була «Меланхолія», потім «Модерні стереотипи», і ось уже цілий «Генератор підсвідомості». З часу появи перших віршів відчувається наскільки змужнів поет, як розширився його світогляд, незмінними залишились емоції і відчуття.

«Хочу вірити, що хоча б один із творів даної збірки стане для Вас знайомим, близьким до душі. І мені від того буде спокійно. Спокійно,бо недаремно витратив час, що безперестанно спливає», - говорить Вадим Косарєв і готується до презентації нової збірки поезій «ГЕНЕРАТОР ПІДСВІДОМОСТІ».

Вітаємо поета і бажаємо нових творчих успіхів!

Валерія Бакуліна

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg