Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Реквієм Небесній Сотні
Реквієм Небесній Сотні Печать
Автор ОМВК   
18.02.2017 г.
ImageВ Охтирській Центральній міській бібліотеці відбувся Реквієм Небесній Сотні «Небесна сотня – то в серцях вогонь, він гаряче палав за Україну», присвячений пам'яті Героїв Небесної сотні та загиблим в зоні проведення АТО. 

Повідомляє сайт міськвиконкому. 

Учні 8-х класів Охтирської гімназії зустрілися з охтирчанами - учасниками подій Майдану О. М. Скибою, Т. І. Глушковою, О. І. Косарєвою, Н. В. Гузеватою, учасником Майдану та бойових дій в зоні проведення АТО В.О. Косарєвим, які поділилися своїми спогадами про трагічні події трирічної давнини.

Кожен з них мав промову, у кожного свої яскраві моменти, що запам'яталися їм на все життя.

В заході взяли участь учасники бойових дій з військової інженерної частини А-0563 В. М. Голод, В. М. Большаков, С. В. Ушаков, які розповіли учням, що для них означає захист Батьківщини, про моменти, які запам’яталися їм під час виконання військових обов'язків, побажали любити Україну і захищати її будь-що.

Під час зустічі присутні мали змогу переглянути коротенькі уривки з документальних стрічок про події Майдану. В бібліотеці організована виставка-експозиція «Україна –територія Гідності та Свободи», яка складалася не лише з книг, періодичних видань, а і з фото, зроблених нашими активістами на Майдані.

Наприкінці заходу всі присутні вшанували Героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання. Учні подарували воїнам квіти і подякували за те, що вони захищають Україну. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам'яті, бо Герої не вмирають!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg