Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські викрили "дачного" крадія
Охтирські поліцейські викрили "дачного" крадія Печать
Автор Відділ комунікації поліції Сумської області   
12.02.2017 г.
Аби роздобути гроші на власні потреби, раніше судимий житель одного з сіл Охтирського району обікрав дачний будинок 50-річної жінки. З будинку чоловік виніс всі металеві вироби. Зловмисника швидко вирахували правоохоронці та відкрили у відношенні нього кримінальне провадження.

До Охтирського відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 50-річна власниця дачного будинку в місті Охтирка. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомі зловмисники розбили вікно в будівлі та викрали звідти дві металеві рейки та трубу.

Працівники поліції розпочали перевірку. А опитавши місцевих жителів, що проживають поряд з будинком заявниці, встановили особу ймовірного зловмисника. Підозрюваним виявився раніше судимий 37-річний житель одного із сіл району, який ніде не працював та вів розгульний спосіб життя.

У скоєному чоловік зізнався. Правоохоронцям розповів, що часто приїздив до міста погуляти. На одній з вулиць запримітив нежилий будинок, куди і вирішив завітати. Зізнався, що в дім потрапив через розбите вікно, звідки виніс всі металеві вироби. Викрадене одразу здав на пункт прийому металобрухту, а виручені 200 гривень витратив на власні потреби.

Наразі у відношенні підозрюваного слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg