Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Матюки вкарбовані навічно і секс по телефону
Матюки вкарбовані навічно і секс по телефону Печать
Автор ГородА   
26.12.2016 г.
ImageПам'ятаєте часи, коли матюки не вважалися розвагою для малюків? Нині ж ними прикрашають дитячі свята. Може й не скрізь. Але в Охтирці на День Святого Миколая дітлахам запропонували фотографуватися на тлі недитячого сленгу.

«Секс по телефону...» і решта ...уїв - печерні розписи людини «розумної», вочевидь адресовані нащадкам. Вони вкарбовані навічно. Бо не змиваються, не зафарбовуються і, навіть, рубанком їх не візьмеш. Такої думки про внутрішнє оздоблення альтанки Дашутіна дотримуються люди, що прикрашають її зовні. Дбайливо чіпляють по периметру споруди мерехтливі ліхтарики - буде дуже красиво! А те що в середині, геть не важливо. Подивіться, туди принесли червоного стільця і Дід Мороз вже напоготові. Он вже й черга з охочих до ефектних фоток... Ідіть, не мішайте.

...Ні, я таки безнадійно відстала людина. Публічних матюків уже ніхто не боїться і не стидається сороміцьких слів на очах у дошкільнят. Це вже неодмінний атрибут нашого життя - і в будній день, і в свята. Он яка ялинка красива, а прикраси які, а гірлянди, а вогні і феєрверки! Усім весело, усі радіють. Чи й не біда, що в Діда над головою в стелі дірка, а навколо трону - щербаті лави з матюками. 

Головне ж святковий настрій, а не якісь дрібниці.      

Звісно, настрій - це головне. Ми ж і вдома так святкуємо?.. Тиждень в хаті не метемо, а гостей садовимо на ослінчики з хліва, оздоблені блискітками? Та ні... Які дурниці... Зроду такого не було, й не буде. Це ж удома, це ж своє!.. А місто чиє? Діти чиї?

Ні, схоже на те, що дитяче свято в матюках нікого не бентежить. Іди, тітко додому, якщо тобі не подобається. Подивись, черга до Діда Мороза стоїть, і всім - і батькам, і діткам - абсолютно байдуже, що в нього над головою, і що за спиною.

Миколай іде - Різдво веде. Нехай щастить усім нам і нашому місту. Останньому - особливого щастя. Бо в кого секс по телефону та ще й на лавочці, тому не позаздриш, того жаліти пора. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg